BIDRA TILL STIFTELSEN

1. Vi tror på ett tryggare, mer sammanhållet och välmående Sverige. När du ger en gåva till Tankesmedjan Oikos är du med och bygger den konservativa rörelsen.

2. Tankesmedjan Oikos drivs av Insamlingsstiftelsen för Svensk Konservatism (ISK). Stiftelsens uppgift är att främja svensk konservatism, och när du ger till den är du med och bygger Tankesmedjan Oikos.

3. Vår verksamhet är beroende av din generositet. Vi vet att du också tycker att Sverige är på väg åt fel håll. Genom att ge ett bidrag till stiftelsen kan du hjälpa till att göra något åt det.

VAR MED OCH BYGG DEN KONSERVATIVA RÖRELSEN

ISK är Sveriges första konservativa inkubator. Vi är en partipolitiskt obunden stiftelse med uppdrag att främja svensk konservatism. Med finansiering, utbildning och nätverk utrustar ISK morgondagens konservativa ledare och organisationer med de verktyg som krävs för att förändra Sverige till det bättre. Vi hjälper nästa generations ledare att nå sin fulla potential. Stiftelsen stödjer nya initiativ inom media, kultur och samhälle med potential att främja en positiv konservativ samhällsutveckling.

Donera till ISK via kortbetalning

Donera till ISK via:

Swish:
Telefonnummer1234850186
eller via QR-koden till nedan.

Bankgiro: 5528-0473 till Insamlingsstiftelsen för Svensk Konservatism

IBAN: SE2950000000052401056602

BIC/SWIFT: ESSESESS

FÖLJ SVERIGES FÖRSTA KONSERVATIVA INKUBATOR PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER